Un biocip implantabil finanțat de DARPA pentru a detecta COVID-19


Simt nevoia să abordez acest subiect deosebit de actual și să vă avertizez asupra pericolelor pe care le reprezintă vaccinarea împotriva COVID. Citiți cu atenție până la capăt. Informați-vă cât mai bine din surse alternative și nu mai credeți în minciunile propagate prin mass-media.

Un nou vaccin experimental dezvoltat împreună cu guvernul SUA susține că poate schimba ADN-ul uman și ar putea fi implementat încă de anul viitor printr-un biocip injectabil finanțat de DARPA.

Cea mai semnificativă descoperire științifică a cărei gravitate se ascunde de aproape un deceniu și a cărei potențial distructiv pentru umanitate este atât de mare încât cea mai mare mașină de război de pe planetă și-a desfășurat imediat vastele resurse pentru a o poseda și controla, finanțându-i cercetarea și dezvoltarea prin intermediul unor agenții precum Institutul Național de Sănătate (NIH), Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în Apărare (DARPA) și BARDA HHS.

Descoperirea revoluționară a ajuns la un om de știință canadian numit Derek Rossi în 2010 pur din întâmplare. Profesorul de la Harvard, acum pensionat, a susținut într-un interviu acordat publicației National Post că a găsit o modalitate de a „reprograma” moleculele care poartă instrucțiunile genetice pentru dezvoltarea celulelor în corpul uman, ca să nu mai vorbim de toate formele biologice de viață.

Aceste molecule sunt numite „acid ribonucleic mesager” sau mARN și noua capacitate de a rescrie aceste instrucțiuni pentru a produce orice fel de celulă într-un organism biologic a schimbat radical cursul medicinei și științei occidentale, chiar dacă nimeni nu a observat-o încă cu adevărat. După cum afirmă însuși Rossi:

„Descoperirea de reală importanță aici a fost că acum puteți folosi mARN-ul și, dacă îl introduceți în celule, atunci poți face mARN-ul să exprime orice proteină din celule, iar acesta a fost marele lucru . ”

A fost atât de mare încât până în 2014, Rossi a reușit să se retragă din compania pe care a cofondat-o cu firma cu capital privat Flagship Pioneering pentru a-și exploata inovația – Moderna Inc., a atras aproape jumătate de miliard de dolari în bani federali pentru a începe dezvoltarea vaccinurilor, folosind această tehnologie. Nu mai este afiliat cu Moderna. Dincolo de acțiunile sale, Rossi „urmărește ce se va întâmpla în continuare”.

Biologie controlată de la distanță

Încă din 2006, DARPA cerceta deja cum să identifice agenții patogeni virali, ai căilor respiratorii superioare prin programul Predicting Health and Disease (PHD), care a dus la crearea biroului de tehnologii biologice (BTO) al agenției, așa cum a raportat Whitney Webb într-un articol din luna mai pentru The Last American Vagabond. În 2014, BTO-ul DARPA și-a lansat programul „In Vivo Nanoplatforms” (IVN), care cercetează nanotehnologiile implantabile, ducând la dezvoltarea ‘hidrogelului’.

Hidrogelul este o nanotehnologie al cărui inventator s-a lăudat încă de la început că

„dacă se aruncă în atmosferă, cu aprobarea FDA, atunci consumatorii ar putea obține senzorii implantați în nucleul lor pentru a-și măsura nivelul de glucoză, oxigen și lactat”.

Acest material asemănător lentilelor de contact necesită introducerea unui injector special sub piele, unde să poată transmite semnale digitale bazate pe lumină printr-o rețea fără fir precum 5G.

Odată implantate ferm în interiorul corpului, celulele umane sunt la mila oricărui program de mARN livrat prin acest substrat, dezlănțuind un coșmar de posibilități. Este, poate, primul pas adevărat către transhumanism complet; o „filozofie” care este la modă cu mulți oameni puternici și influenți, precum Ray Kurzweil și Eric Schmidt de la Google și ai căror susținători văd fuziunea dintre tehnologie și biologie ca o consecință inevitabilă a progresului uman.

Compania privată creată pentru a comercializa această tehnologie, care permite controlarea proceselor biologice de la distanță și deschide ușa către manipularea potențială a răspunsurilor noastre biologice și, în cele din urmă, întreaga noastră existență, se numește Profusa Inc și operațiunile sale sunt finanțate cu milioane de la NIH și DARPA. În martie, compania a fost inserată în liniște în aglomeratul bazar COVID-19 în martie 2020, când a anunțat un biocip injectabil pentru detectarea bolilor respiratorii virale, inclusiv COVID-19.

O filială deținută în întregime

În iulie, în New England Journal of Medicine a fost publicat un raport preliminar finanțat de NIAID și NIH al lui Fauci cu privire la un vaccin mARN împotriva SARS-CoV-2, concluzionând că vaccinul ARNm-1273. furnizat de Moderna pentru studiu, „a indus răspunsuri imune anti-SARS-CoV-2 la toți participanții și nu au fost identificate probleme de siguranță care să limiteze procesul” și a susținut „dezvoltarea în continuare a acestui vaccin”.

Cu o lună mai devreme, NIH pretinsese o participație comună la vaccinul ARNm COVID-19 de la Moderna, invocând un contract semnat în decembrie 2019, care prevedea că „candidații la vaccinul ARNm coronavirus [sunt] dezvoltate și deținute în comun” de ambele părți. Moderna contestă poziția guvernului federal, afirmând că compania „are dreptul de proprietate intelectuală (IP) și este licențiată” și „nu cunoaște niciun alt drept IP care ne-ar împiedica să comercializăm produsele noastre candidate, inclusiv mRNA-1273”.

Singurul obstacol este un sistem de livrare, care, deși Moderna pretinde că se dezvoltă separat, este puțin probabil să obțină aprobarea FDA înainte de propria tehnologie de hidrogel dezvoltată de DARPA a guvernului federal, în tandem cu tehnologia senzorilor de lumină (enzima luciferază) finanțată de DARPA de la Profusa, care se așteaptă să primească autorizarea rapidă de la Food and Drug Administration până la începutul anului 2021 și, mai mult decât probabil, obișnuia să implementeze un vaccin coronavirus cu capacitatea de a ne schimba literal ADN-ul.

În plus, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (HHS) investighează în prezent depunerile de brevete ale Modernei, susținând că nu a dezvăluit „sprijinul guvernului federal” în cererile sale de brevet de invenție pentru vaccinul COVID, conform cerințelor legii. Tehnicitatea ar putea avea ca rezultat ca guvernul federal să dețină o participație de 100% la mRNA-1273.

Contrar afirmațiilor celor care invocă teoria conspirației, există numeroase dovezi care arată că vaccinarea a fost plănuită cu mulți ani înainte, iar pandemia este doar un pretext. Urmăriți interviul dat de jurnalistul de investigație, Harry Vox, în 21 octombrie 2014 în care prezintă un document emis de Fundația Rockeffeler în anul 2010, intitulat „Scenarious for the Future of Technology and International Developement”.

Scopul puterii din umbră este impunerea controlului total. În 2014, Harry Vox afirma că „unul din lucrurile pe care nu le-au făcut este să impună carantina și restricțiile”. Făcea această afirmație în urmă cu 6 ani. Acum noi trăim impunerea carantinei și a restricțiilor sub pretextul pandemiei.

Descărcați documentul amintit și căutați la pagina 18 „Lock Step” (Etapa închiderii). Acolo veți citi exact ceea ce a trăit lumea în 2020 și ceea ce va urma. Asta ca să nu spună cineva că inventăm sau facem pesupuneri. Documentele vorbesc de la sine.

Dacă doriți să aflați mai multe despre COVID și planul de impunere a noii ordini mondiale, vă recomand să citiți articolul „Covid-19 a fost planificat să deschidă noua ordine mondială”, publicat pe data de 29 septembrie 2020.

Voi enumera doar capitolele din acest articol:
1. Medicii declară că pandemia a fost planificată
2. Sute de medici spanioli spun că Pandemia este planificată
3. În 2015 a fost brevetată o metodă de testare pentru … COVID-19
4. Milioane de teste COVID-19 vândute în 2017 și 2018
5. Rapid! Ascunde-l!!
6. „Proiectul” COVID-19 este planificat până în 2025
7. Anthony Fauci a garantat o pandemie în următorii doi ani
8. Bill și Melinda Gates au garantat o imensă pandemie globală
9. Exersarea pentru o pandemie
10. Emoție pentru vânzarea de vaccinuri în anul următor
11. Pandemia de coronavirus 2020 prezisă în 2013
12. Comitetul de monitorizare a pregătirii globale în septembrie 2019: „Pregătește-te pentru o pandemie globală de coronavirus”
13. Anunțat focar din China
14. În 2015 Anthony Fauci a dat acestui laborator 3,7 milioane de dolari.
15. Experimente biologice chinezești pentru infectarea oamenilor cu coronavirus expuse în 2015 de mass-media de stat italiană
16. Filme care prezic pandemia de coronavirus
17. Pandemie descrisă în timpul Summergames-urilor olimpice din 2012
18. Lockdown la nivel mondial prevăzut în 2008
19. Jurnaliștii au prezis o pandemie planificată
20. „Scenariu pentru viitor”. Manual pentru control global

Conform „Scenariului viitorului”, întreaga populație mondială ar trebui să obțină un ID digital care să indice cine a primit toate vaccinurile. Fără vaccinări suficiente, accesul la școli, concerte, biserici, transport public etc. va fi refuzat. Acum, în 2020, exact asta solicită Bill Gates și multe guverne.

21. Bill Gates a negociat 100 de miliarde de dolari pentru Detectarea contactului cu congresmanul democratic sponsor al proiectului de lege cu șase luni ÎNAINTE de pandemia de coronavirus

Contactele tuturor trebuie verificate

Într-un videoclip guvernamental difuzat vedem o conversație între fostul președinte american Bill Clinton și Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York.

Ei discută despre cum să creeze un sistem de control mare pentru a testa întreaga populație și pentru a verifica toate contactele lor. Ei discută despre cum să construiască o armată pentru a realiza acest sistem de control.

Un nivel complet nou de control global

Bill Gates a precizat, de asemenea, că numai persoanele care au fost vaccinate împotriva Covid-19 ar trebui să aibă voie să călătorească, să meargă la școală, să participe la întâlniri și să lucreze.

ID-urile digitale ale vaccinurilor sunt deja în curs de dezvoltare, iar Gates are un brevet asupra tehnologiei care face posibilă urmărirea corpului unei persoane oriunde. Această tehnologie se numește WO2020-060606.

De asemenea, este foarte interesant de menționat: o enzimă numită LUCIFERAZĂ este ceea ce face ca Bill Gates să funcționeze cu vaccinul implantabil.

În plus, Gates vrea să înființeze o rețea globală de monitorizare, care să urmărească toți cei care au intrat în contact cu Covid-19.

Planul: injectați omenirea cu vaccinul care modifică ADN-ul

Celebrul jurnalist de investigație Anthony Patch a făcut ani de cercetare cu privire la planurile de control al lumii, prin intermediul pandemiilor create și al vaccinurilor obligatorii. În timpul unui interviu din 2014, acest cercetător a prezis următoarele:

Vor elibera un coronavirus creat de om. Ca urmare, oamenii vor cere un vaccin pentru a-i proteja. Acest vaccin va adăuga o a treia tulpină de ADN la corpul unei persoane, făcându-i în esență un hibrid.

„Odată ce o persoană este injectată, aproape imediat ADN-ul său suferă o transformare. Această schimbare genetică va determina oamenii să piardă capacitatea de a gândi singuri, fără ca aceștia să fie conștienți de acest lucru. Astfel, ei pot fi controlați mai ușor, pentru a deveni sclavii elitei. ”

20 de ani de cercetare spun: Vaccinul ne va schimba ADN-ul

Scopul acestor noi vaccinuri va fi dublu:

1) reprogramează ADN-ul nostru și ne face hibrizi mai ușor de controlat.
2) conectarea noastră la inteligența artificială printr-un ID de vaccin digital, care va deschide, de asemenea, un nou domeniu de control.

Această expertă medicală a spus că a observat de mai multe ori modul în care bolile au fost răspândite în populații de către aeronave. Din motive insuficiente, ea nu este în măsură să împărtășească în public mai multe detalii despre acest lucru. Este vorba de Chemitrals.

Depopulează Pământul prin intermediul unor epidemii organizate

Mențineți umanitatea sub 500.000.000

Folosirea vaccinurilor pentru a reduce umanitatea

În timpul unei discuții TED, Bill Gates a făcut ecou acestui obiectiv, când a spus literalmente că noi vaccinuri pot fi folosite pentru a reduce populația lumii cu 10 – 15%!

Articolul se încheie cu un rezumat are demonstrează că pandemia a fost planificată.

Dați mai departe aceste informații.

Acest articol a fost publicat în noua ordine mondiala, realitate, Realitatea in care traim, Sanatate și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Un biocip implantabil finanțat de DARPA pentru a detecta COVID-19

  1. Al Con zice:

    Mulțumesc, Interesat !

    Biohackerii care au, în acest moment, cea mai mare notorietate sunt cei care experimentează pe propriile lor trupuri, în afara spaţiului tradiţional al laboratoarelor şi al instituţiilor de cercetare, în speranţa că-şi vor maximiza performanţa fizică şi cognitivă

    Apreciază

Lasă un comentariu