Tehnologii de inginerie genetică pentru crearea omului 2.0 (zombi)


Dragi cititori, astă noapte am primit un material care mi-a atras atenția în mod special, fapt pentru care l-am vizionat de două ori. Documentarul are 40 minute și este despre manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nanotehnologie.

Rezervați-vă un pic de timp pentru a citi articolul până la sfârșit. Vă promit că merită. În joc este viața noastră și viitorul omenirii.

Realitatea este mult diferită de cea ce ne închipuim noi pornind de la informațiile difuzate prin mass-media și sistemul instituționalizat de învățământ.

Nivelul tehnologic la care s-a ajuns depășește orice scenariu SF pe care l-ați văzut sau vi-l închipuiți. Și asta este doar vârful aisbergului. Există încă multe tehnologii care sunt ținute secrete și departe de cunoașterea publicului larg.

În primul material video, profesorul Charles Morgan susține o conferință la West Point soldaților americani din Divizia de informații vizuale despre cea mai recentă tehnologie din domeniul Bio-războiului, reprogramării ADN și exploatării celulelor umane. El este profesor de studii de securitate națională la Universitatea New Haven. A lucrat câțiva ani pentru CIA, și mai mult pentru Armată.

ATENȚIE! Acest material a fost șters de pe Facebook.

Ați auzit de tehnologia CRISPR? Este o tehnologie care permite modificarea ADN-ului după bunul plac. Există chiar kit-uri care oferă biohackerilor posibilitatea de a experimenta pe propriul corp aceste modificări genetice, cu gândul că vor deveni superoameni, cu puteri paranormale. Poveste? Sceneriu de viitor? NU. Există chiar acum.

Profesorul confirmă prin declarațiile sale cum că este posibil să se controleze mintea altei persoane de la distanță și, de asemenea, este posibil controlul mișcărilor motorii, funcțiilor și gândurilor oamenilor. Această tehnologie nu este SF, ci este reală. Prin intermediul vaccinurilor este posibilă modificarea și reprogramarea ADN-ului uman, precum și percepția și memoria omului.

Nu voi descrie conținutul documentarului ca să nu mă lungesc prea mult. Vă las pe voi să-l vizionați. Veți afla lucruri uimitoare despre nivelul la care a ajuns tehnologia, neuroștiința și ingineria genetică.

Profesorul dezvăluie că acum pot stoca și ascunde imagini și filme în ADN și bacterii, el mai spune că doar 1 gram de ADN uman poate stoca echivalentul a 700.000 Gb de date. El spune că informațiile și imaginile pot fi, de asemenea, stocate în bacterii pe corpul uman, care pot fi apoi plasate într-un vas și informațiile decodificate. El spune, de asemenea, că este posibil să programați o celulă și să o direcționați către orice parte a corpului, inclusiv spre creier, care poate fi apoi reprogramat și controlat de la distanță.

Distribuirea în masă a vaccinurilor care modifică ADN-ul au legătură cu stocarea de informații în ADN (text, imagini, video, orice), și care pot fi activate oricând. Se poate modifica memoria, sau se poate șterge. Această tehnologie era testată pe maimuțe încă din anul 2008. Două creiere pot fi conectat între ele astfel încât unul să transmită comenzi celuilalt prin internet. Dar asta mă duce cu gândul la faptul că Inteligența Artificială, într-un viitor apropat, ar putea prelua controlul omenirii. Infricoșător!

Despre criptarea ADN-ului există 8 articole publicate de China, în decurs de 3 ani, în care se arată cum se poate ascunde o imagine în ADN-ul unei bacterii.

Acum să legăm toate aceste informații de vaccinurile care conțin nanoparticule, hidrogel, luciferază și ARNm.

Iată două materiale noi peste care am dat atăzi.

Bill Gates admite că vaccinul ne va schimba ADN-ul pentru totdeauna. VIDEO – 12.12.2020
https://raintv.eu/bill-gates-admite-ca-vaccinul-ne-va-schimba-adn-ul-pentru-totdeauna-video/

Vaccinarea cu ARN este inginerie genetică ireversibilă – subtitrat – 22 minute
https://www.brighteon.com/4c4b5fbc-dfda-4432-a222-8930a506324c
Urmăriți acest video și veți înțelege mai bine care este treaba cu graba vaccinării în masă.

Și încă ceva.

Ce ne spun Oficialii despre vaccin !!!
https://www.brighteon.com/bd012e33-30ab-4841-bdb7-4470cf2365dd
Vaccinul nu este vaccin, ci un virus, afirmă primul ministru Boris Johnson. Acesta este motivul pentru care „vaccinul” se transportă la – 80 grade Celsius.

Despre hidrogel, luciferază și ARNm aflăți mai multe aici.
Vaccinul pentru Cov19 folosit ca motiv pt transformarea omului și fuziunea cu InteligențaArtificială – 21m 16s

Încă din 2006, DARPA cerceta deja cum să identifice agenții patogeni virali, ai căilor respiratorii superioare prin programul Predicting Health and Disease (PHD), care a dus la crearea biroului de tehnologii biologice (BTO) al agenției, așa cum a raportat Whitney Webb într-un articol din luna mai pentru The Last American Vagabond. În 2014, BTO-ul DARPA și-a lansat programul „In Vivo Nanoplatforms” (IVN), care cercetează nanotehnologiile implantabile, ducând la dezvoltarea ‘hidrogelului’.

Hidrogelul este o nanotehnologie al cărui inventator s-a lăudat încă de la început că

„dacă se aruncă în atmosferă, cu aprobarea FDA, atunci consumatorii ar putea obține senzorii implantați în nucleul lor pentru a-și măsura nivelul de glucoză, oxigen și lactat”.

Acest material asemănător lentilelor de contact necesită introducerea unui injector special sub piele, unde să poată transmite semnale digitale bazate pe lumină printr-o rețea fără fir precum 5G.

Merită să urmăriți și această înregistrare video de 4 minute realizată de DoD (Departementul de Apărare al SUA), în anul 2005. În această înregistrare este prezentată ideea folosirii unui vaccin care să inhibe gena WMAT2, responsabilă de trăirea religioasă.

Puneți toate aceste informații în legătură cu ce spunea Părintele Elpidie despre vaccinare și numărul Fiarei.

Mărturii ale medicilor despre vaccinul anti-COVID. Descarcă fișierul de aici.

Acest articol a fost publicat în noua ordine mondiala, Realitatea in care traim, viitor și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu